Kategoriat
Ei kategoriaa

Wbox HD

Antennitalouteen muuton vuoksi vanha ja hyvin palvellut Procaster PVR-6500C kaapelidigiboksi joutui ”verkonpainoksi”. Tarviiko kukaan, olis myynnissä? Koska Procasteria ei enää valmisteta, oli etsittävä toinen vaihtoehto markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Topfieldin hylkäsin heti, enkä edes harkinnut sellaista hankkivan. Toppareissa on omat ongelmansa ja muutenkin boksi on jotenki vaikeaselkoinen Procasteriin verrattuna.

Päädyin loppujen lopuksi Wbox HD2 malliin, jossa on sekä kaapeli-, että antennivirittimet. Boksista on runsaasti kirjoittelua mm. DVDplazan keskusteluissa. Rohkenin ostaa boksin, vaikka niin moni on siitä kirjoittanut huonoa. Ennen ostoa varmistin kuitenkin, että boksiin on todellakin tulossa päivityksiä. Infocarelta vastattiinkin tiedusteluun ja päivitys on jo ilmeisesti testausvaiheessa ja eiköhän se sieltä putkahda kunhan loma-aika loppuu. Elo-syyskuun aikana pitäisi ilmestyä. Boksissa on mm. ethernet-liitin, joka tällä hetkellä on tosin ilman mitään toimintoa. Futureproofina on, että boksiin voisi laitella tallennuksia etänä netin kautta. Saapa nähdä, toivottavasti joskus tulee. Tärkeämpää olisi, että muutamat pikku bugit saisi fiksattua tällä tulevalla päivityksellä. Bugit ei sinällään haittaa päivittäistä käyttöä, mutta mukavahan se olisi jos boksi olisi ”täydellinen”. Wboxin bugeista löytyy lisätietoa tuosta aiemmin linkkaamastani DVDplazan keskustelusta.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen boksiin! Tallennukset ovat onnistuneet 100%:sesti ja muutenkin vehje on selkeäkäyttöinen + lisänä erittäin hyvä teksti-tv joka mm. Procasterissa oli täysin susi. Suosittelen Wbox HD2:n hankkimista jos uusi boksi on hakusella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *