Suomi loppuotteluun !

Olipa huikea taistelu. Enpä olisi uskonut että leijonat loppuotteluun etenee. Suomen joukkue kun ei mielestäni mikään hyvä tänä vuonna ole. Varsinkin puolustajat ei oikein herättänyt luottamusta. Saravo, Mäntylä, Berg… Veikkasin ennen peliä että veli venäläinen vie pelin 6-1, sen verran taitavia ovat olleet. Pää tais pehmetä pojilla. No, huomenna sitten jännätään miten loppuottelussa käy.

Muistakaapa tänään katsoa euroviisut illalla kymmeneltä kakkoselta. Ei niitä joka vuosi suomessa järjestetä. Ja sitten se veikkaus, että monesko Hanna Pakarinen on. Sanotaan että sijoilla 5-12. Osuukohan yhtään paremmin kohdalle kuin tuo pelin veikkaus. Todennäköisesti ei.

Ja ens lauantaina sitten SAS:siin katsomaan ysärikiertuetta. Hausmylly, Neon2 , Mira ja Movetron. Aijaijai.. legendaarista. Saattaa olla, että joutuu jonku pilsnerinkin EHKÄ maistamaan. Jos uusi Hausmyllyn ”kesäbiisi” kaikkien aikojen rantalomareggae kiinnostaa, niin sen voi ladata osoitteesta Hausmylly.fi. Eihän kellään satu olemaan Hausmyllyn entisiltä sivuilta löytyneitä pipi-tv jaksoja tallessa? Jos löytyy, niin olisin halukas saamaan niitä. Oli sen verran hupaisia pätkiä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *