Kategoriat
Ei kategoriaa

Eduskuntavaalit

Eikös ne kohta ole tulossa? Asia ei sinällään hirveästi kiinnosta mutta käsittääkseni ne jossakin vaiheessa on kohtapuoliin tulossa. Itse en ole koskaan äänestänyt eduskuntavaaleissa. Presidentinvaaleissa olen äänestänyt yhdesti. Syy tähän on hyvin yksinkertainen, minulle on aivan sama ja yksi lysti kuka siellä helvetin kalliin torkkupeiton alla aikaansa viettää. Ei ole vielä niin kovaa tyyppiä ollut ehdokkaana, joka oikeasti panisi asioihin jotakin rotia. Samanlaisia oma edun tavoittelijoita kaikki, toiset enemmän ja toiset vielä enemmän. Tällaista järjestelmää en ole halunnut tukea. Joo tiedän, tyhjän lapun olis voinut käydä jättämässä, mutta enpä ole viitsinyt vaivata itseäni moisella.

Nythän tilanne kuitenkin on mikä on. On vaalirahahommaa, puoluetukihommaa, korruptioepäilyä ja ties mitä lahjuksia epäsuorasti kierrättämällä järjestöjen ja yritysten kautta. Kaikkea tuskin edes tiedämme. Sekös se kansalaista vituttaa.

Itse olen edelleen sitä mieltä, että äänestäminen on perseestä, koska kukaan ei ole niin kova tyyppi joka jotakin muutosta saisi aikaan. Onneksi nyt sentään gallupit osoittavat, että MAHDOLLISESTI jotakin on tapahtumassa. Tämän takia ajattelin itsekin vaivaitua ”uurnille” ja käydä oikeasti laittamassa jonkun numeron lappuseen. Numeron valitsen siten, että henkilö jota äänestän ei takuuvarmasti tule pääsemään eduskuntaan missään nimessä. Annan ääneni puolueelle ja toivon mukaan tämä auttaa saamaan jotakin muutosta asioihin. Aikaisemmin olin vahvasti sitä mieltä, että äänestämään en mene ja protestoin systeemiä vastaan tällä tavoin. Nyt kuitenkin persut näyttävät saavan jalkaa oven väliin aika vahvasti ja ajattelin kokeilla, josko heillä olisi hieman uusia tuulia tuotavaksi ummehtuneeseen systeemiin. Epäilen, mutta kerran kokeilen ja jos mitään muutosta ei tule niin sitten saa jatkossa olla. Uskon, että moni henkilö joka ei juurikaan ole äänestelyä harrastanut, saattaa nyt sen numeron käydä jättämässä, niin paljon paskaa on viime aikoina julkisuuteen tullut.

Laitan tähän mielenkiintoisen Pasi Viherahon kuvaaman videon ”korruptiotalon” portailta. Kannattaa katsoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *