Kategoriat
Ei kategoriaa

Automyyjiä on monenlaisia

Olen tässä koittanut etsiä itselleni pirssiä kun tuli myytyä aiempi kulkine pois. Muutamalle yksityishenkilölle olenkin mailaillut ja kysellyt myynnissä olevasta autosta lisätietoja. Soittamaan en heti ole lähtenyt, koska yleensä ensimmäiset viat paljastuvat jo pelkän mailin välityksellä. No, ei siitä sen enempää.

Olen ihmetyllyt suuresti, kuinka laiskoja ihmiset ovat vastaamaan viestiin jonka saavat. Jos haluaa jotakin myydä, on syytä vastata VÄLITTÖMÄSTI, kun viestin saa. Neljälle yksityiselle olen laittanut viestiä ja vastausprosentti on 50%. 1 vastasi samantien, toinen n. viikon viivellä. Sama viive oli jatkokysymyksessä. Eli yhteensä meni 2 viikkoa siihen, että sain tarvittavat tiedot. Tiedän, soittamalla asia olisi selvinnyt heti. Mielestäni email on kuitenkin varsin pätevä yhteydenpitokeino nykypäivänä.

Toinen lukunsa on sitten autokauppiaat. Niihin olen olluyt yhteydessä 3 kertaa. 1 tapaus nettiautossa olevan myynti-ilmoituksen lisätietojen hankkiminen ja 2 tapausta saksasta auton tuomisen suhteen. Nämä 2 liikettä oikein mainostavat tuovansa autoja. Kokemukset varsin kielteiset.

1. Etelä-Suomessa oleva autoliike vastasi kyllä viestiini n. tunnin kuluessa. Hyvä! Viestin vastaussävy oli ”vittuakos siinä kyselet”. Kysyin mm. mihin perustuu auton korkeahko pyyntihinta verrattuna muihin samanlaisiin. Vastaus oli suunnilleen ”Ainahan saa pyytää, ostopakkoa ei ole”.

2 saksasta pirssejä tuovaa yritystä eivät ole vaivautuneet vastaamaan kyselyyni. Toisella yrityksellä on oikein lomake sivulla, johon voi jättää yhteydenottopyynnön ja kertoa minkälainen pirssi on hakusella. Ilmeisesti heille ei raha kelpaa. Tai sitten sille ei vain ole tarvetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *