Kategoriat
Ei kategoriaa

Suomen hallitus

Joka paikassa kirjoitetaan kuinka huono on taloudellinen tilanne kotimaassamme. Kiristyksiä pitäisi tehdä, velaksi eläminen pitäisi lopettaa, vienti saada kasvamaan, uusia työpaikkoja pitäisi saada luotua ja niin edelleen.

Suomen hallitus on keksinyt tähän hienon keinon. Leikataan palkansaajilta, eläkeläisiltä, opiskelijoilta sekä työttömiltä. En ole mikään asiantuntija, mutta jotenkin veikkaan että pieleen menee ennen kuin edes ehtii leikkaukset purra. Ja oikeassa olenkin, sillä perjantaina työt seisoo usealla eri alalla. Ja tämä on pelkästään positiivinen asia. Ei suinkaan talouden kannalta, vaan sen kannalta että sanelu on lopetettava.

Nyt tähän tietysti heitetään vastakommenttina, että ”annettiin mahdollisuus” neuvotteluihin. Kyllä varmaan, taisi vain olla ehdot sellaiset että mitään oikeita mahdollisuuksia ei sopimukseen ollut olemassa.

Nyt Sipilä on ottamassa pieni- ja keskituloisilta etuja ja palkkaa pois. Helvetin reilua. Siispä ammttiliitot käyvät nyt hallituksen ”kimppuun” viettämällä ansaitun vapaapäivän perjantaina. Minä olen sitä mieltä, että jos jostakin antaa löysää niin kohta ollaan lompakolla uudestaan. Luuletteko, että kiristykset jäisivät tähän? Voin kertoa, eivät jäisi. Tuumaakaan ei saa periksi. Suomen tilanne ei sillä parane että kiristetään entisestään kun kenelläkään ei riitä raha muutenkaan mihinkään. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että Prismat ja Citymarketit alentavat hintoja. Ai miksikö? Siksi, että Lidlin pihat on jatkuvasti täynnä autoja. Ei ihmisillä ole varaa ostaa Prismasta. Tämä näkyi viime lauantaina, kävin Prismassa ja ei ollut todellakaan tungosta. Toisin oli muutama vuosi sitten kun lauantaina yritti Prismaan mennä. Maanpäällinen helvetti suorastaan.

Toinen esimerkki löytyy vaikka jääkiekkokatsomoista. Kuopiossa ja Espoossa tiistaina yleisöä alle 2500. Mitä helvettiä, aletaan olla potkupallolukemissa. Olisin huolestunut jos olisin seurapomo. Kun kenelleäkään ei ole rahaa, ei sitä voi mihinkään käyttää. Kun Sipilä vie loputkin, ei sitä ole kohta enää edes ruokaan. Tai no, leipäjonothan alkaa olemaan kilometrin luokkaa pikkuhiljaa pääkaupunkiseudulla.

Tänään Sipilä aikoo pitää puheen oikeen televisiossa ja vedota kansan osallistumisesta talkoisiin. Kissan vitut sanon minä. Minä en anna ropoakaan niin kauan kuin minussa henki pihisee ja väkisellä ei oteta. En ole ollut työntämässä suomea EU:hun josta tämä kaikki paska on lähtöisin.

Arvoisa Suomen Hallitus. Olen valmis osallistumaan talkoisiinne kunhan ensin:

 1. Leikataan välittömästi EU-jäsenmaksuja
 2. Järjestetään äänestys EU-jäsenyydestä
 3. Lopetetaan rahan syytäminen Kreikkaan välittömästi
 4. Lopetaan maahanmuuttajien ottaminen maahan välittömästi
 5. Leikataan kansanedustajien määrää 50%
 6. Leikataan ministerien ja kansanedustajien palkkaa -50% sekä verovapaat edut pois
 7. Ministerien ja kansanedustajien lomat 30 päivää kuten muillakin
 8. Eläkekatto max. 3000€
 9. Yritysverotukseen Virosta mallia
 10. Karsitaan turha byrokratia
 11. Karsitaan turhat virkamiehet
 12. Pääomaverokikkailijat kuriin

Lisäksi tuulivoima, sähkövero, alkoholivero, autovero, bensavero ja ALV tulisi ottaa käsitelyyn ja saattaa kaikki järkevälle tasolle. Onko muuta missä ei ole mitään järkeä, heittäkää kommentti niin lisätään listaan.

En tiedä paljonko on tämän vaikutus euroissa, mutta tällä voitaisiin aloittaa. Kun nämä asiat on kunnossa, voidaan kääntyä meidän normaalien palkansaajien puoleen.

Jos nämä hallituksen kiristykset jollakin keinolla tulee menemään läpi, niin ehdotan että laitetaan koko saatanan  maa kiinni vaikka kuukaudeksi näin aluksi. Jos rytisee niin antaa sitten rytistä ja kunnolla. Parempi sekin, kuin roikkua hirressä vuosikausia.

En ymmärrä, kun joka helvetin foorumilla on työläisiä, jotka puolustelevat kiristyksiä ja oikein vaativat että esimerkiksi pekkaspäivät on poistettava. Mitä helvettiä? Kuka saatana haluaa antaa omistaan kun sillä ei ole mitään vaikutusta mihinkään. Kyllä se vika on jossakin muualla.

Jos mieli tekee antaa löysät pois, niin voin tulla hakemaan. Suomen hallitus ei tarvitse killinkiäkään, niin helvetisti meitä jo verotetaan ja rangaistaan joka asiasta jossa on kyseessä raha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *