Spämmiä

Jaahas. Sepä oli sitten joku päässyt kirjautumaan WordPressin ja spämmännyt blogin täyteen paskalinkkejä ja artikkeleita. Onneksi huomasin suht ajoissa niin ei kerennyt tulla kuin noin sata artikkelia.

Oli unohtunut vanha tunnus roikkumaan (ok, se on ollut siellä varmaan 8 vuotta…) Wordressin hallintaan ja vissin siinä oli sen verran huono salasana että sepä oli sitten korkattu. Näitähän sattuu aina välillä eikä niille oikein mitään voi. Sen sijaan vanhat tunnarit vois poistaa ajoissa niin se aianakin vähentäisi spämmiä. Blogi ei ole kovin ahkerassa käytössä, ehkäpä johtuu siitä että  saattaa aina välillä unohtua.

Joka tapauksessa nyt on hommat selvät. Selvänä on myös se, että tekaisin tuossa pikavippi wiki-sivun näille kaikenmaailman lainavertailuille vastapainoksi. Ei ole affilinkkejä eikä mitään muitakaan mainoksia. Silkkaa faktaa! Sivua ei ole siis tehty rahastustarkoituksessa, vaan ihan mielenkiinnosta. Lisäksi minua kiinnostaa se, kuinka korkealle kyseinen sivu voi nousta hakutuloksissa laina-alan sanoilla. Kilpailua siellä sijoista on, mutta joka sivu on täynnä jotain affipaskaa ja bannereita.

Kokeillaan, saanko sivun sijoittumaan hyvin hakutuloksissa. Jos haluat auttaa, voit linkittää kyseiselle sivulle omilta sivuiltasi tai blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *