Kategoriat
Ei kategoriaa

Renkaat netistä

Ostin uuden auton. Ostin myös Work Rezax II vanteet käytettynä ilman renkaita. Kyselin rengasliikkeistä tarjouksia eri merkkisille renkailla ja alkoi hirvittämään hinnat.

Lueskelin netistä kokemuksia kiinalaisista renkaista ja päädyin tilaaman Rengas-onlinesta Linglong Greenmax renkaat. Tällä hetkellä alla on 19″ Sailun kumit ja ne on toimineet todella loistavasti. Kokemusta on myös Nankang renkaista ja niissäkään ei ole mitään vikaa.

Vertailin renkaiden hintoja ja tilasin nyt kokeeksi nuo Linglongit kun niitä niin kovasti on kehuttu. Kiinalaisista renkaista ei olekaan mitään pihaa sanottavaa aikaisempien kokemusten perusteella, joten rohkenin tilata Linglongit. Katsotaan miten toimivat, kirjoittelen kesällä tarkemmin kun on saanut vähän kilometrejä alle.

Jos siis etsit halpoja renkaita, kannattaa suunnata internettiin ja tilata renkaat netistä saksasta, saat ne takuulla halvemmalla kuin rengasliikkeestä suomesta. Suomen rengasliikkeet eivät pysty kilpailemaan alkuunkaan saksalaisten kanssa hinnoissa. Kun vertailet hintoja, kannattaa ottaa huomioon että saksalaisissa verkkokaupoissa ei tule toimituskuluja lainkaan renkaiden hinnan päälle. Suomestakin löytyy verkkokauppoja, mutta hinnat ovat kovemmat kuin saksassa ja lisäksi päälle on lisättävä rahtikulut jotka ovat muutaman kympin verran.

Viisas säästää ja tilaa renkaat ulkomailta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *