Kategoriat
Ei kategoriaa

GTi Magazine

Huhhuh.

Seuraan Facebookissa GTi Magazine lehteä. Siis lehteä jossa esitellään tuunailtuja autoja. Jä vähän muutakin. Aikanaan minulle lehti tuli, mutta koska jutut ovat lähes toistensa kopioita, niin olen sen perunut vuosia sitten.

Nyt kuitenkin silmiini osui GTi:n Facebook-sivuilla mielenkiintoisen näköinen artikkeli ja ajattelin että GTi-Magazinen ostan kun kaupassa seuraavan kerran käyn.

Juuri äsken tulin kaupasta, ilman GTi-Magazinea. Helvetti sentään, arvatkaapa paljonko oli irtonumeron hinta?

10,50€. Kyllä, yli kymmenen euroa.

En varmasti ole maailman pihein ihiminen, mutta yli kymppi lehdestä on kyllä hieman liikaa. Jotakin kyllä kustaan nyt silmään ja aika rankalla suihkulla vielä.

Noin 7 euroa ehkä juuri ja juuri voi käsittää. Ero ei tietysti ole kuin 3 euroa mutta tämä olikin periaatteellinen päätös jättää lehti kauppaan.

Ei ihme, että meillä suomessa kaikki menee päin helvettiä.

1 vastaus aiheeseen “GTi Magazine”

Ihme että lehtiä kannattaa vielä jonku tehä, lehdestähän ei saa tekijä paljo paskaakaan. Ai miten niin. No lehtikauppiaat lupaa lehden ilmatteeksi, pitää vaan maksaa nimelliset käsittelykulut. Jää kuitenki sille kympin lehdellekki vielä hintaa 6-7e pelkästään käsittelykuluista. Kannattaski ehkä perustaa lehtien käsittelyfirma…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *