Eduskuntavaalit

Nehän ois taasen vissiin tulossa jossakin vaiheessa? En tiedä, ei hirveästi kiinnosta mutta näin ainakin luulisin. Minähän en ole äänestänyt kyseisissä vaaleissa koskaan, vaikka sen olisin saanut tehdä jo useamman kerran. Presidentinvaaleissa olen äänestänyt kerran.

Onhan tuo suomen politiikka niin jäätävää paskaa, että oikein v.tuttaa. Vaalirahahommia ja silleen. Ja ei ole kauan kun oli jotain muitakin lahjusjuttuja, yritykset syytäneet rahaa että ovat saaneet investointitukea yms. Voi helvetti sentään. Palkkoja nostetaan tuon tuostakin (eikä ole mitään pieniä korotuksia, normaali työntekijä saa muutaman sentin), taksilla ajellaan kansan laskuun ja tämä mikä oli tällä viikolla lehdissä on paras. Kaikille on hommattu 127 euron ”torkkutäkit” että voi töiden lomassa vähän oikasta… jepjep. Laskua tuli vaatimattomat 27 000 euroa. Vilteistä. En ymmärrä.

Mulla käväisi mielessä, että josko olisi käynyt antamassa perussuomalaiselle jäsenelle äänen. Siis sellaiselle henkilölle, joka ei varmasti tule eduskuntaan pääsemään. Tämän olisin tehnyt ihan vain muita porvareita ja kommareita kiusatakseni. Ajatuksena oli vain ja ainoastaan se, että persut olisi saanut lisää prosentteja muita vastaan.

Sitten tulin kuitenkin järkiini. Päätin, että niin kauan kuin asiat suomessa on näin niin kuin ne nyt on, en astu koskaan jalallani siihen pömpeliin missä numero pitää lappuun raapustaa. Mieluummin röllöttelen sohvalla ja katson vaikka Uunoja. Tai sitten pitää olla niin kova tyyppi kyseessä, että se sen numeron ansaitsee. Epäilen, että semmoista ei tule. Ja turha marista että eihän ne asiat mihinkään muutu jos et äänestä. Ei niin. Ei ne kyllä muutu vaikka äänestäisinkin, samanlaisia ne on kaikki, toinen toistaan ketkumpia. Uskokaa huviksenne. Toivottavasti äänestysprosentti jää mahdollisimman alhaiseksi.

Siitäpä teille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *